Dom > О нама

Шенжен Еасун Електронски Тецхнологи Цо, Лтд (ЕАСУНТЕЦХ) основана је 2012. године да је хај-тек старт-уп специјализована за интегрисано истраживање и развој, производњу, продају и сервис пројектора. Наши основни производи су ЛЕД мини пројектор, пројекцију и пројектора став.


development history.jpg


Фабрика Шенжен се простире на површини од 3.000 квадратних метара, има око 100 радника, укључујући једног Р & Д тим од 5 особа, а има 3 производне линије са месечним производним капацитетом од 50.000 комада. Са јаким инжењерске технологије ОЕМ и ОДМ, можемо задовољити интегрисане производне захтеве купаца из развоја производа, молд десигн, бризгањем, уљем убризгавање свила-штампање и монтирање готових производа.


factory introduction1.jpg

factory introduction2.jpg


У светлу корпоративне културе "интегритета, одговорности, квалитет, професионалност, услуга, ефикасности" и пословне филозофије "узимајући захтеве тржишта као смерница, узети задовољство купаца као центар", ми трудимо се потрудити да развије приступачне конкурентне пројектор производе корисницима да смање трошкове набавке и створити тржишне прилике.


Држећи се начело "маркетинга технологијом, преживљавају по квалитету, стабилизује по репутацији, у развоју иновација" и са одличним Р & Д тим обилним индустрије искустава, држимо пружа корисницима са квалитетом пројектора производима и добро успостављена после продају гаранције за подршку купац пословног и стварају вредност клијентима.


Наша визија помаже корисницима да велики успех и остварење сна "међународне фабрике стандарду".

Contact Us

Тел: + 86-755-36940793

Факс: + 86-755-23708113
Е-маил: еасам@еасунтецх.цом

Адреса: 5. спрат, Источни блок А9, Индустријска зграда Лонгвангмиао, Еаст Баисхисха, улица Фуионг, Бао'ан, Шенжен, Кина

© Схензхен ЕАСУН Елецтрониц Тецхнологи Цо, Лтд
Tel: +86-755-36940793
Fax:+86-755-23708113
E-mail:easam@easuntech.com
Address:5. спрат, Источни блок А9, индустријска зграда Лонгвангмиао, Еаст Баисхисха, улица Фуионг, Бао'ан, Шенжен, Кина