Dom > Новости > Sadržaj

Мини пројектор носи

Мини пројектор носи

Мини пројектор који је мали, К верзија пројектора и "велики пројектор" супротно, тако да мини пројектор може бити схваћен као мали и лијеп мали пројектор, дизајн микро пројектора је диван.

Концепт мини пројектора

Обично овај пројектор за величину телефона, уграђену батерију, у случају да нема струје са 1-2 сата или више, употреба ЛЕД светлосног извора, опћа тежина не прелази 0,2КГ, може носити (може се ставити у Џеп), шкољка Коришћење боје је релативно традиционалан пројектор богат, дизајн не може бити превише механички стил, понекад га зовемо преносним пројектором, мини пројектором или џепним пројектором! Као што је сенка микропројекатских серија МОВ196 припадају овој категорији!

Да бисте спречили јаке сударе, стискање и вибрације.

С обзиром да јак земљотрес може проузроковати померање течног кристала, утицај три ЛЦД заслона када се конвергенција, а РГБ боја не поклапа са појавом и оптичким системским сочивом, огледало ће произвести деформације или оштећења, што утиче на пројекцију слике Ефекат, објектив ће оштетити стазу под ударцем, што доводи до заглављивања сочива, па чак и рушење објектива не може се користити.

Оптички систем

Обратите пажњу на употребу прашине и вентилације.

Полистирен ЛЦД панели коришћени у јануару 2013. су углавном само 1,3 инча, а неки чак и само 0,9 инча, а резолуција је достигла 1024Кс768 или 800Кс600, што је само 0,02мм по пикселу, честице прашине довољне да га блокирају. И зато што пројекторска ЛЦД плоча са пуном топлином обично има наменски вентилатор на десетине литара ваздушног хлађења ваздуха у минуту, брзом протоком ваздуха кроз филтер након што се прашина може ухватити и ситним честицама прашине, Други за производњу статичког електрицитета који се адсорбира у систему за хлађење, што ће имати утјецај на пројекциони екран. Због тога је приликом употребе пројекторске прашине веома важно, стриктно је забрањено пушење, честице дима лакше се адсорбују у оптичком систему. Стога, редовно или редовно чишћење прашине на улазу у мрежу прашине.

До јануара 2013. полисилицон ЛЦД панели се више плаше високе температуре, нови модели у близини ЛЦД панела су опремљени сензорима за температуру, када су улазни филтер и филтер за прашину блокирани, проток ваздуха није глатко, температура пројектора ће бити брза Рисе , Онда ће сензор температуре алармирати и одмах прекинути круг извора светлости. Због тога је неопходно благовремено чишћење филтера како би се отвор за отварање ваздуха отворио.

Плафонска инсталација пројектора, како би се осигурало да се горњи простор вентилације хлађује. Приликом подизања пројектора, често само обратите пажњу на околину и заборавите на проблем повећања врућег ваздуха, радите на плафону пројектора, температура околине и следеће су веома различите, тако да не можете игнорисати ову тачку.

Светлосни део

Већина пројектора користи метал халид (Метал Халиде) у светлости, напон сијалице на оба краја од 60-80В или тако, притисак гаса сијалице већи од 10кг / цм, температура је на хиљадама степени, филамент у Полупљиво стање. Због тога је у стању чизме стриктно забрањено вибрација, померити пројектор, спречити сијалицу, прекинути коришћење одмах након што се напајање не може искључити, пустите да се машина аутоматски загреје након завршетка машине, дисипацију топлоте у уређају Изазван оштећењем најчешћи пројектор Један од разлога за поправку. Поред тога, смањење броја преклопних машина је корисно за животни век лампе.


Par: ne

Sledeći: ne

Inače

Contact Us

Тел: + 86-755-36940793

Факс: + 86-755-23708113
Е-маил: еасам@еасунтецх.цом

Адреса: 5. спрат, Источни блок А9, Индустријска зграда Лонгвангмиао, Еаст Баисхисха, улица Фуионг, Бао'ан, Шенжен, Кина

© Схензхен ЕАСУН Елецтрониц Тецхнологи Цо, Лтд
Tel: +86-755-36940793
Fax:+86-755-23708113
E-mail:easam@easuntech.com
Address:5. спрат, Источни блок А9, индустријска зграда Лонгвангмиао, Еаст Баисхисха, улица Фуионг, Бао'ан, Шенжен, Кина